Krásny 3-izbový byt po vkusnej rekonštrukcii v Žiline

Jacek reality s. r. o. Vám ponúka jedinečnú kombináciu útulného a štýlového bývania v priestrannom 3-izbovom byte v Žiline na ulici Smrekovej, časť Solinky.

Kvalita bývania je posudzovaná z viacerých aspektov. Jedným z najdôležitejších je atraktívna lokalita, výnimočný vizuál modernej rekonštrukcie a priestorový komfort. Výnimočnosť rekonštrukcie dodávajú aj kamenné obklady na stenách, kvalitná kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, LED podsvietenie vane, zrkadla…..

INFO A BENEFITY BYTU:

*** 2. poschodie

*** priestranná loggia (3,3×2,5)

*** 71 m2 

*** nové dlažby, obklady, 

*** nábytky na mieru

*** nové rozvody vody, elektroinštalácie

*** krásne interiérové a vchodové dvere

*** pivnica

*** výťah

*** parkovanie vo dvore

*** blízkosť do centra

*** kompletná občianska vybavenosť

Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej chodby, spálne, detskej izby, kuchyne s východom na loggiu, špajze, veľkej obývacej izby, kúpeľne s vaňou a samostatného WC.

Cena tejto exkluzívnej nehnuteľnosti je 185 000,-€.

Financovanie: V prípade, že plánujete financovať túto invenčnú kúpu, sme tu pre Vás. Bezplatne Vám zabezpečíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru na trhu.

Nehnuteľnosť s neobmedzeným potenciálom Vám prináša Jacek reality, s. r. o. Sme tu pre Vás, aby sme Vám poskytli viac informácií alebo usporiadali prehliadku. Kontaktujte nás na telefónnom čísle 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky