Krásny 8-izbový RD na Dedovci VHODNÝ AJ AKO INVESTÍCIA

Jacek reality s. r. o. Vám predstavuje skvelú príležitosť na exkluzívne bývanie alebo investíciu vďaka svojej polohe v blízkosti centra a zároveň tichej časti v jednej z najvyhľadávanejších lokalít v Považskej Bystrici na Dedovci.

Priestranný 8-izbový rodinný dom v blízkosti lesa a s krásnym výhľadom na okolie je osadený na upravenom slnečnom pozemku o výmere 700 m2, využiteľný na relax, oddych ale aj pestovanie zeleniny a ovocia.

Dispozícia rodinného domu pozostáva z dvoch bytových jednotiek so samostatnými vstupmi, pričom jedna z bytových jednotiek je mezonetová (má 2 poschodia) a podzemného podlažia.

Podzemné podlažie pozostáva z veľkej miestnosti, WC, sauny a technickej miestnosti. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, priestranná obývacia izba s krbom a s východom na terasu/dvor, kuchyňa s východom na terasu/dvor so špajzou, kúpeľňa s vaňou WC a sprchovým kútom, samostatné WC, spálňa. 1. poschodie pozostáva z chodby, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom, dvomi umývadlami, WC, kuchyne so špajzou a s východom na balkón, obývacej izby aj spálne s východmi na spoločný balkón a detskej izby. V podkroví sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, 2 izby a priestranná obývacia izba s východom na balkón.

Dom je napojený na všetky IS – kanalizácia, elektrika, plyn, voda. Kúrenie v dome je riešené formou plynového kotla.

Financovanie: V prípade, že plánujete financovať túto invenčnú kúpu, sme tu pre Vás. Bezplatne Vám zabezpečíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru na trhu.

Nechajte sa očariť jeho kúzelnou atmosférou a príjemným prostredím s neobmedzeným potenciálom a kontaktuje nás pre cenu, viac informácii alebo usporiadanie prehliadky na telefónnom čísle 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky