3-POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM V HATNOM

PODPIVNIČENÝ RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM V HATNOM

Ponúkame na predaj 3-poschodový rodinný dom so zastavanou plochou 1.PP 127m2, 1.NP 111m2 a 2.NP 14m2, nachádzajúci sa v blízkosti Považskej Bystrice a Púchova v obci Hatné. Rodinný dom je situovaný na okraji zástavby, čo poskytuje dostatok súkromia.

Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je pozemok s výmerou 1300 m2, vďaka čomu si môže budúci majiteľ vychutnávať dostatok slnka, relaxu a súkromia. Ďalšími výhodami, ktoré tento domček ponúka je stavaná kachlová pec nachádzajúca sa v kuchyni, prerobené plastové okná, nová dlažba v chodbe, plávajúce podlahy…

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:
1.PP – kotolňa, veľká pivnica, letná kuchyňa, práčovňa, sklad ovocia a zeleniny
1.NP – predsieň, chodba, spáľňa, detská izba, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, špajza a terasa o výmere 16m2 orientovaná na JV s výhľadom do záhrady
2.NP – priestranné podkrovie + jedna miestnosť

Kúrenie je riešené formou elektrického kotla a kotla na tuhé palivo, ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým bojlerom a odpad formou žumpy o objeme 12m3. Dom je napojený na vodovodnú prípojku formou studne, avšak je možnosť napojenia sa na obecný vodovod, ktorý sa nachádza na hranici pozemku.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť domček s krásnym priestranným a slnečným pozemkom.

Cena: Cena tejto nehnuteľnosti je 183 000€.

Financovanie: V prípade, že plánujete financovať túto invenčnú kúpu, sme tu pre Vás. Bezplatne Vám zabezpečíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru na trhu.

Sme tu pre Vás, aby sme Vám poskytliF viac foto a viac informácií alebo usporiadali prehliadku. Kontaktujte nás na telefónnom čísle 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky