Novostavba 4-izbového RD v Nemšovej, mestská časť Kľúčové

Jacek reality, s. r. o. Vám ponúka na predaj peknú a praktickú novostavbu rodinného domu typu bungalov, vo výbornej a vyhľadávanej lokalite, v príjemnom prostredí mesta Nemšová – mestská časť Kľúčové (v novej lokalite novostavieb).

4-izbový rodinný dom sa nachádza na peknom, slnečnom a rovinatom pozemku o výmere 637 m2, so zastavanou plochou domu 130 m2.

Na hranici pozemku sa nachádzajú všetky IS – kanalizácia, plyn, elektrina a obecný vodovod.

Domček sa predáva v štádiu holodom – hotová fasáda, dokončené sadrokartóny a vymaľovaný interiér.

Nehnuteľnosť má veľmi prakticky vymyslenú dispozíciu. Dispozícia RD pozostáva zo zádveria s priestorom pre vstavanú skriňu, chodby, samostatného WC, technickej miestnosti, 3 priestranných izieb, veľkej kúpeľne s priestorom pre vaňu, sprchový kút, WC a dve umývadlá, špajze, kuchyne spojenej s obývačkou a jedálňou, z ktorej je možnosť dobudovania terasy.

Veľkou výhodou RD je predpríprava krbu a taktiež predpríprava na vonkajšie žalúzie. Kúrenie je riešené formou teplovodných rozvodov – čo je taktiež výhodou, pretože si môžete vybrať buď plynový kotol, elektrokotol..

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 250 000,- €.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj pomocou hypotekárneho úveru, ktorý za Vás bezplatne vybavíme s tými najlepšími podmienkami na trhu.

Viac info na 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky