Zrekonštruovaný 2-izbový byt s veľkou pivnicou na Pribinovej

ZREKONŠTRUOVANÝ 2-IZBOVÝ BYT NA ULICI PRIBINOVA (LÁNSKA) V PB S VEĽKOU PIVNICOU

Spoločnosť Jacek reality, s. r. o. Vám ponúka na predaj zrekonštrouvaný 2-izbový byt v tesnej blízkosti centra mesta  Považskej Bystrici na ulici Pribinova. Svojou polohou a aj dispozíciou je byt výhodný aj ako super investícia na prenajímanie.

Tento byt sa nachádza sa na vyvýšenom prízemí v zateplenom bytovom dome, čo ponúka úsporu nákladov na bývanie.

Jedným z hlavných pozitív bytu je veľká praktická pivnica o výmere až 20 m2, ktorá je ideálnym úložným miestom pre veci, ktoré nechcete mať denne na očiach.  


INFO a BENEFITY BYTU:

*** 2-izbový byt

*** 71 m2 s veľkou pivnicou

*** vyvýšené prízemie

*** kompletná občianska vybavenosť

*** zateplený bytový dom

Rozloženie bytu je dobre premyslené a prispôsobené pohodlnému bývaniu. Ponúka vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, spálňu, kúpeľňu s vaňou, samostatné WC, obývaciu izbu a kuchyňu.

Lokalita bytu ponúka plnú občiansku vybavenosť, vrátane lekárne, škôlky, základnej školy, autobusových zastávok, jaslí…. Blízkosť veľkých potravín, nemocnice – medicínskych zariadení, reštaurácií, či kaviarní prispieva k pohodlnému a komfortnému životnému štýlu.

Cena tejto nehnuteľnosti je DOHODOU.

Financovanie: V prípade, že plánujete financovať túto invenčnú kúpu, sme tu pre Vás. Bezplatne Vám zabezpečíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru na trhu.


Byt, ktorý tvorí atmosféru útulného domova. Praktická dispozícia, priestranné izby. Bezpečná investícia pre váš kapitál. Dohodnite si osobnú obhliadku. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky