Exkluzívna novostavba moderného rodinného domu v Orlovom

Jacek reality, s. r. o. Vám ponúka na predaj modernú novostavbu dvojposchodového rodinného domu v lukratívnej lokalite, v mestskej časti Považskej Bystrice – Orlové. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o výmere 520 m2, celková plocha 1. NP je 154 m2, z toho garáž je 43 m2 a terasa 26 m2. Celková plocha 2. NP je 45 m2, z toho terasa má 19 m2. Dispozícia nehnuteľnosti pozostáva z veľkej dvojgaráže s vysokým stropom, chodby, priestranného moderného schodiska, ďalšej chodby, dvoch detských izieb, kúpeľne s WC, obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou s východom na terasu a dvor. Na poschodí sa nachádza spálňa s vlastným šatníkom a kúpeľňou, chodba s výstupom na ďalšiu veľkú terasu, nachádzajúcu sa na poschodí rodinného domu. Kúrenie v dome je riešené formou teplovodných rozvodov napojené na elektrický kotol s regulovateľnými termostatmi. INŽINIERSKE SIETE: **ELEKTRIKA **MESTSKÝ VODOVOD **KANALIZÁCIA **PRÍPOJKA PLYNU Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, čo umožňuje budúcemu majiteľovi dokončenie domčeka podľa vlastných predstáv.

VÝHODY: ***MODERNÝ PROJEKT NA MIERU*** ***ŽELEZOBETÓNOVÉ STROPY – MOŽNOSŤ DOBUDOVANIA ĎALŠIEHO POSCHODIA ALEBO TERASY NA STRECHE DOMU, KDE JE PREDPRÍPRAVA NA VODU AJ ELEKTRIKU***

***HOTOVÁ PREDPRÍPRAVA NA SOLÁRNE PANELY

***PREDPRÍPRAVA NA VONKAJŠIE ŽALÚZIE

***MOŽNOSŤ PRIPOJENIA NA PLYN

***ZATEPLENIE STRECHY 40 CM POLYSTYRÉN

CENA NEHNUTEĽNOSTI DOHODOU. Nehnuteľnosť je možné financovať aj pomocou hypotekárneho úveru, ktorý za Vás bezplatne vybavíme s tými najlepšími podmienkami na trhu. Viac info na 0911 822 420.
Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky