Exkluzívna príležitosť – atraktívny apartmán Vysoké Tatry

Jedinečná kombinácia štýlového ubytovania a prvotriednych služieb priamo v Tatrách. Jacek reality s.r.o. Vám ponúka príležitosť, ktorú si nemôžte nechať ujsť. 

Kvalita bývania je posudzovaná z viacerých aspektov. Jedným z najdôležitejších je atraktívna lokalita, výnimočný vizuál projektu v imitácii pôvodnej horskej architektúry a priestorový komfort. Ďalšími benefitmi, ktorými apartmán disponuje je nádherný výhľad na Lomnické sedlo a široké využitie služieb, či už pre milovníkov turistiky, cyklistiky, lyžovania a mnoho iného. 

Apartmán nachádzajúci sa priamo vo Vysokých Tatrách v Resindencii Lesná, ktorá pozostáva zo 73 apartmánových bytov je ideálny nielen na celoročné bývanie, ale aj na rekreáciu, alebo aktívnu dovolenku. Vhodný aj ako investičná príležitosť. 

INFO A ĎALŠIE BENEFITY NEHNUTEĽNOSTI:
* 75 m2
* 1. Poschodie (!NIE prízemie!)
* Zasklenná priestranná terasa o výmere 16,4 m2
* Zasklenná loggia o výmere 14,9 m2

Dispozícia pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na terasu, spálne s východom na loggiu a kúpeľne. 

Cena tejto nehnuteľnosti je 220 000€, avšak sme otvorený dohode, takže máte šancu získať výnimočnú nehnuteľnosť obklopenú krásnou prírodou pre dokonalý oddych a relax.

Financovanie: V prípade, že plánujete financovať túto invenčnú kúpu, sme tu pre Vás. Bezplatne Vám zabezpečíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru na trhu.

Nehnuteľnosť s neobmedzeným potenciálom Vám prináša Jacek reality, s. r. o. Sme tu pre Vás, aby sme Vám poskytli viac informácií, foto alebo usporiadali prehliadku. 

Kontaktujte nás na telefónnych číslach 0911 109 101 a 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky