Zrekonštruovaný slnečný 3-izbový byt na SNP

Radi by sme Vám predstavili exkluzívnu príležitosť v podobe zrekonštruovaného 3-izbového bytu s vynikajúcim slnečným osvetlením v PRÍJEMNEJ, POKOJNEJ a veľmi vyhľadávanej lokalite – na sídlisku SNP v Považskej Bystrici.

Byt o výmere 71 m2 sa nachádza na 3. poschodí bytového domu a disponuje priestranným balkónom, kde si môžte vychutnať ranné pitie kávičky so zaručeným pokojom.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, kuchyne, 2 izieb a priestrannej obývacej izby s východom na balkón.

BENEFITY A ĎAĽŠIE INFO:

***priestranný byt

***murovaná priestranná pivnica o výmere 10 m2 

***

*** tichá a vyhľadávaná lokalita, kde sa budete cítiť NAOZAJ DOMA

*** bezproblémové parkovanie – vždy nájdete miesto pre svoje auto

*** kompletná občianska vybavenosť – autobusová zastávka, pošta, rôzne obchody, ktoré ponúkajú potraviny, drogériu, oblečenie, hračky, dekorácie, potreby do domácnosti, kaviareň, kvetinárstvo, lekáreň….

Máte deti? Nemusíte sa obávať, v okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – materské, základné a stredné školy, detské ihriská, kútik a ďalšie.

Cena tejto lákavej nehnuteľnosti je 125 000,- €. 

Nehnuteľnosť je možné FINANCOVAŤ aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý pre Vás bezplatne vybavíme s NAJLEPŠÍMI PODMIENKAMI na trhu!

Neváhajte a zavolajte ešte dnes pre VIAC INFO a obhliadku na toto číslo: 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky