Priestranný 3-izbový byt v tehlovom bytovom dome s preskleným balkónom v Košeci

Priestranný 3-izbový byt v tehlovom bytovom dome s preskleným balkónom a veľkou pivnicou v Košeci

Máme pre Vás skvelú ponuku! Nehnuteľnosť s neobmedzeným potenciálom v obci, kde nie je veľa možností na kúpu bytu Vám prináša Jacek reality, s. r. o. v podobe čiastočne zrekonštruovaného 3-izbového bytu.

Tento priestranný byt s rozlohou 77 m2 s balkónom sa nachádza na vyvýšenom prízemí starostlivo udržiavaného tehlového bytového domu a zahŕňa aj veľkú praktickú pivnicu.

Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou, čo zahŕňa nové kúrenie, prerobenú kúpeľňu (nové obklady, dlažby, rozvody elektriny, vody), kvalitné drevené okná,…

HLAVNÉ BENEFITY:
*** balkón, kde si môžte vychutnať kávičku za každého počasia, vďaka preskleniu
*** tehlový bytový dom
*** vlastná spoločná kotolňa
*** nízke náklady
*** veľká pivnica
*** rozloha bytu
*** lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou – obchod, škôlka, škola, bezproblémové parkovisko, autobusová zastávka, park,….

Rozloženie bytu je dobre premyslené a prispôsobené pohodlnému bývaniu. Ponúka veľkorysú chodbu, priestrannú obývaciu izbu s východom na balkón, kuchyňu, špajzu, veľkú spálňu, detskú izbu, novoprerobenú kúpeľňu s vaňou, samostatné WC. V obývačke a izbách sa nachádzajú zachovalé drevené parkety.

Cena tejto nehnuteľnosti je 139 900,-€. Radi Vás informujeme, že máte možnosť využiť hypotekárny úver na financovanie tejto investície. Naša realitná spoločnosť sa postará o bezplatné zabezpečenie najvýhodnejších podmienok na trhu.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0911 822 420. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť byt nachádzajúci sa v obci, kde je len výnimočná šanca na kúpu nehnuteľnosti. Odporúčame si ho osobne pozrieť, aby ste ocenili jeho potenciál.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky