PRIESTRANNÝ 3-IZBOVÝ BYT S TROMI BALKÓNMI A DVOMI PIVNICAMI NA STREDE

PRIESTRANNÝ 3-IZBOVÝ BYT S TROMI BALKÓNMI A DVOMI PIVNICAMI NA STREDE

Potrebujete dostatok priestoru na svoje bývanie alebo na uloženie všetkých vecí, ktoré nechcete mať denne na očiach, či lokalitu, ktorá ponúka rýchlu dostupnosť do centra mesta?

Jacek reality s. r. o. vám dáva do pozornosti predaj tohto slnečného zrekonštruovaného, rozlohou štedrého 3 izbového bytu vo výnimočnej lokalite na Strede v Považskej Bystrici.

Byt, ktorý vyniká priestorovou dispozíciou, disponuje úžitkovou výmerou 85 m² a ktorý ponúka až 3 balkóny a 2 pivnice sa nachádza sa na 5. poschodí bytového domu, čo Vám zaručí nádherný výhľad na široké okolie. Ide o veľmi vzdušný, slnečný a priestranný typ bytu, ktorý prešiel veľmi funkčnou rekonštrukciou.

Dispozícia pozostáva z veľkej vstupnej chodby, priestranných 2 izieb a obývacej miestnosti, kuchyne, špajze, šatníka, kúpeľne a WC. Každá izba má svoj vlastný balkón, čo poskytuje príjemné miesto na relaxáciu a vzdušný priestor na oddych.

Lokalita bytu ponúka plnú občiansku vybavenosť, vrátane reštaurácií, kaviarní, potravín, zastávok, kozmetických, kaderníckych…. služieb, kvetinárstiev…. Blízkosť väčšieho obchodného centra a prispieva k pohodlnému a komfortnému životnému štýlu.

Cena nehnuteľnosti je DOHODOU.

Radi Vás informujeme, že máte možnosť využiť hypotekárny úver na financovanie tejto investície. Naša realitná spoločnosť sa postará o bezplatné zabezpečenie najvýhodnejších podmienok na trhu.

Tento typ bytu ako i jeho lokalita sú najviac vyhľadávané a ťažko dostupné. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás na telefónnom čísle 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky