RD V TOP LOKALITE NA SÚKROMNEJ ULICI OBCE BELUŠA – PODHORIE

Jacek reality, s. r. o. Vám ponúka na predaj rodinný dom typu bungalov v top lokalite, na súkromnej ulici obce Beluša – Podhorie.

Novostavba s úžitkovou plochou 106 m2 sa nachádza na krásnom rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 600 m2.

Nehnuteľnosť je aktuálne v štádiu hrubej stavby, predáva sa ale v štádiu holodom, čiže bude dokončená fasáda, sadrokartóny a vymaľovaný interiér (dokončenie do 2 mesiacov). Novostavba je postavená z tehly a zateplená bude polystyrénom.

Kúrenie v rodinnom dome bude riešené formou teplovodných rozvodov v podlahe – možnosť napojenia na: plynový kotol, elektrokotol alebo tepelné čerpadlo. V obývacej izbe sa nachádza aj predpríprava na krb. Na oknách bude hotová predpríprava na vonkajšie žalúzie. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS – plyn, elektrina a obecný vodovod.

Dispozícia nehnuteľnosti pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom pre vstavanú skriňu; samostatného WC; priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou s východom na terasu; špajze; technickej miestnosti; kúpeľne s priestorom pre sprchový kút, vaňu, dve umývadlá a WC; spálne a dvoch detských izieb. Na chodbe sa nachádza výstup na povalu.

* obec Beluša – Podhorie je pre svoju výbornú dostupnosť veľmi vyhľadávanou lokalitou (rýchly prístup na diaľnicu D1)
* na stavbe boli použité kvalitné materiály
* príjemná tichá lokalita v blízkosti prírody a možností turistiky

V obci Beluša – Podhorie sa nachádzajú potraviny a vo vedľajších obciach Beluša a Ladce sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – materská škola, základná škola, detské ihriská, reštaurácie, obchody, rôzne služby, …

Cena nehnuteľnosti je 219 000,- €.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj pomocou hypotekárneho úveru, ktorý za Vás bezplatne vybavíme s tými najlepšími podmienkami na trhu.

Viac info na 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky