RODINNÝ DOM S VELKÝM SLNEČNÝM POZEMKOM V JASENICI

V Jacek reality, s. r. o. máme pre Vás ponuku – starší rodinný domček v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite v tichej uličke obce Jasenica, len 9,5 km od okresného mesta Považská Bystrica a rýchlych 12 minút autom od okresného mesta Bytča.

Nehnuteľnosť je situovaná na krásnom veľkom pozemku o rozlohe 1 050 m2 so samostatným prístupom z hlavnej cesty cez veľkú bránu. Domček v pôvodnom stave je napojený na obecný vodovod, elektriku a plyn. Momentálne je odpad riešený žumpou, no pozemok disponuje aj prípojkou obecnej kanalizácie.

Na pozemku s domom nájdete navyše užitočné vedľajšie stavby, ako sú sklad náradia, sklad dreva, letná kuchyňa a pivnica – ideálne pre príjemné chvíle strávené vonku.

Či už hľadáte vhodné bývanie pre svoju rodinu, alebo skvelú investičnú príležitosť, tento dom je ideálny. Veľký pozemok s prístupom z obecnej cesty poskytuje obrovský potenciál pre budúce využitie.

Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou do okolitých miest. V blízkosti nájdete všetko, čo potrebujete – poštu, škôlku, školu, knižnicu, potraviny, ihrisko, pohostinstvo, predajňu nepotravinárskeho tovaru, autoservis a ďalšie.

Táto nehnuteľnosť je dostupná za 123 000,- €!

Nehnuteľnosť ponúka aj možnosť prerábky podľa Vašich predstáv, takže sa môže stať vaším snom, ktorý si upravíte podľa svojich želaní.

Aby sme Vám uľahčili financovanie, poskytujeme aj pomoc s hypotekárnym úverom. Bezplatne za Vás vybavíme tú najvýhodnejšiu ponuku na trhu.

KONTAKT:
Pre viac informácií a osobnú obhliadku neváhajte kontaktovať nás na čísle:
Tel: 0911 822 420

Nezmeškajte túto šancu vlastniť krásny rodinný dom s veľkým slnečným pozemkom v obľúbenej lokalite Jasenice!

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky