Moderný slnečný 3-izbový byt s veľkým balkónom v PB

Zrekonštruovaný slnečný 3-izbový byt s rozmerným balkónom v Považskej Bystrici.

Radi by sme Vám predstavili exkluzívnu príležitosť v podobe zrekonštruovaného 3-izbového bytu s vynikajúcim slnečným osvetlením na Mierovej ulici v Považskej Bystrici.

Tento byt s rozlohou 71 m2 zahŕňa aj praktickú pivnicu a nachádza sa na prvom poschodí budovy, čo zabezpečuje dostatočnú intimitu a výhodu vyššieho poschodia nad úrovňou zeme (nie prízemie).

Nehnuteľnosť prešla komplexnou rekonštrukciou, čo zahŕňa kompletne nové inštalačné systémy vrátane rozvodov vody, elektriky a kúrenia. Súčasťou modernizácie bolo aj zavedenie nového kotla, nové stierky, obklady, dlažby, sanitárna keramika a podlahy. Interiérové a vchodové dvere boli zamenené za nové, zabezpečujúce bezpečnosť. Celkový dojem dotvárajú kvalitné svietidlá.

Lokalita bytu ponúka plnú občiansku vybavenosť, vrátane lekárne, škôlky, základnej školy, autobusového nástupišťa a železničnej stanice. Blízkosť väčšieho obchodného centra a medicínskych zariadení prispieva k pohodlnému a komfortnému životnému štýlu.

Jedným z hlavných pozitív bytu je jeho veľký balkón, ktorý poskytuje príjemné miesto na relaxáciu a vzdušný priestor na oddych. Priestranná pivnica je ideálnym úložným miestom pre veci, ktoré nechcete mať denne na očiach. Vďaka vlastnému plynovému kotlu má byt nízke mesačné náklady na energie, pričom je možné individuálne regulovať kúrenie a teplotu vody podľa osobných preferencií.

Rozloženie bytu je dobre premyslené a prispôsobené pohodlnému bývaniu. Ponúka veľkorysú chodbu, detskú izbu, kúpeľňu s WC, prepojenú obývaciu izbu s kuchyňou, z ktorej je prístup na balkón, úložnú špajzu a štýlovú spálňu.

Táto nehnuteľnosť si zaslúži osobnú obhliadku, aby ste si mohli vytvoriť konkrétny obraz o všetkých jej kvalitách.

Cena tejto nehnuteľnosti je stanovená na 121 900,- €.

Radi Vás informujeme, že máte možnosť využiť hypotekárny úver na financovanie tejto investície. Naša realitná spoločnosť sa postará o bezplatné zabezpečenie najvýhodnejších podmienok na trhu.

Viac informácií poskytneme na naslednom kontakte: 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky