PRIESTRANNÝ 2-IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA SÍDLISKU STRED V PB

Na predaj: priestranný 2-izbový byt s výhľadom, sídlisko Stred, Považská Bystrica

Spoločnosť Jacek reality, s. r. o. Vám ponúka na predaj 2-izbový byt na sídlisku Stred v Považskej Bystrici. Tento veľkometrážny byt s celkovou výmerou až 69 m2 je vnútorný a slnečný, ponúkajúci komfortné bývanie v centre mesta.

Nachádza sa na 2. poschodí starostlivo udržiavaného panelového bytového domu, ktorý disponuje výťahom. Jeho výhodná poloha v centre mesta zabezpečuje rýchly prístup k obchodom, úradom, reštauráciám, školám, škôlkam, MHD a ďalším.

Byt sa skladá z veľkej vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, priestrannej spálne s východom na balkón s pekným výhľadom, kuchyne s praktickou murovanou špajzou a výhľadom na Manín, kúpeľne a samostatného WC. Máte možnosť premeniť ho na 3-izbový podľa Vašich potrieb.

Tento byt ponúka rôzne možnosti pre rekonštrukciu a prispôsobenie dispozície podľa Vašich predstáv. Vymenené plastové okná a nové radiátory sú už hotovou investíciou. V izbách sa nachádzajú zachovalé drevené parkety. S celkovým pôvodným stavom máte príležitosť vytvoriť si vlastný osobný raj.

Byt disponuje balkónom s pekným výhľadom, ideálnym pre oddych a relax. K bytu prislúchajú aj dve pivnice pre praktické uskladnenie. Mesačné náklady sú veľmi priaznivé, len 90 EUR (pre 1 osobu) + elektrika a plyn. Orientácia izieb na svetové strany zabezpečuje optimálne osvetlenie a klimatický komfort, obývacia izba a kuchyňa na severovýchod a spálňa na juhozápad.

Cena tejto nehnuteľnosti je 117 000,- EUR. Sme pripravení Vám pomôcť vybaviť najlepší hypotekárny úver na trhu s výhodnými podmienkami.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0911 822 420. Odporúčame si byt osobne pozrieť, aby ste ocenili jeho potenciál.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky